Grovbolle med gratineret bøf

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En burger-inspireret sandwich lagt sammen med revet gulerod.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt) eller kalvekød
  • 20 g smør til stegning
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g Buko® Garli Garli
  • 400 g revet gulerødder
  • friskpresset citronsaft
  • 8 salatblade
  • 8 grovboller

Sådan gør du

Sådan gør du

Form 8 flade bøffer af kødet. Brun dem på en pande i smør. Krydr med salt og peber. Læg bøfferne i en smurt bradepande. Fordel 1 spsk ost på hver bøf. Stil bøfferne under ovngrillen - til osten er letgylden, og bøfferne gennemstegt. Flæk grovbollerne, smør dem med resten af osten. På hver bollebund lægges et salatblad, revet gulerod dryppet med citronsaft og en bøf. Overbollerne lægges på.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 33 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: