Grovbolle med gratineret bøf

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En burger inspireret sandwich lagt sammen med revet gulerod.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt) eller kalvekød
  • 20 g smør til stegning
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g Buko® Garli Garli
  • 400 g revet gulerødder
  • friskpresset citronsaft
  • 8 salatblade
  • 8 grovboller

Sådan gør du

Sådan gør du

Form 8 flade bøffer af kødet. Brun dem på en pande i smør. Krydr med salt og peber. Læg bøfferne i en smurt bradepande. Fordel 1 spsk ost på hver bøf. Stil bøfferne under ovngrillen - til osten er letgylden, og bøfferne gennemstegt. Flæk grovbollerne, smør dem med resten af osten. På hver bollebund lægges et salatblad, revet gulerod dryppet med citronsaft og en bøf. Overbollerne lægges på.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: