Grovbolle med ost, chorizo og gulerod

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Stærk pølse og coleslaw-inspireret fyld giver en fyldig og mættende sandwich.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 revet gulerod
  • 50 g fintsnittet hvidkål
  • 50 g revet ost, fx Riberhus® ML 25% (45+)
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 spsk Arla A38® Ymer Ymer
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver chorizopølse
  • 4 grovboller

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend gulerod, hvidkål og revet ost sammen. Rør mayonnaise med hvidløg, ymer, salt og peber og vend det sammen med grønsagsblandingen.

Rist den spanske chorizo pølse på en tør pande. Lad skiverne dryppe af på fedtsugende papir. Lun de 4 grovboller og flæk dem. Læg dem sammen om grønsagsblanding og chorizopølse. Server straks.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 39 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: