Grovbolle med ost, chorizo og gulerod - Opskrifter - Arla

Grovbolle med ost, chorizo og gulerod

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Stærk pølse og coleslaw inspireret fyld giver en fyldig og mættende sandwich.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 revet gulerod
  • 50 g fintsnittet hvidkål
  • 50 g revet ost, fx Riberhus® ML 25% (45+)
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 spsk Arla A38® Ymer Ymer
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver chorizopølse
  • 4 grovboller

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend gulerod, hvidkål og revet ost sammen. Rør mayonnaise med hvidløg, ymer, salt og peber og vend det sammen med grønsagsblandingen.

Rist den spanske chorizo pølse på en tør pande. Lad skiverne dryppe af på fedtsugende papir. Lun de 4 grovboller og flæk dem. Læg dem sammen om grønsagsblanding og chorizopølse. Server straks.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: