Grovbolle med ost, chorizo og gulerod
30 min

Grovbolle med ost, chorizo og gulerod

Stærk pølse og coleslaw-inspireret fyld giver en fyldig og mættende sandwich.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Grovbolle med ost, chorizo og gulerod

Stærk pølse og coleslaw-inspireret fyld giver en fyldig og mættende sandwich.

Antal portioner
  • 1 revet gulerod
  • 50 g fintsnittet hvidkål
  • 50 g revet ost, fx Riberhus® ML 25% (45+)
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 spsk Arla A38® Ymer
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver chorizopølser
  • 4 grovboller

Fremgangsmåde:

Vend gulerod, hvidkål og revet ost sammen. Rør mayonnaise med hvidløg, ymer, salt og peber og vend det sammen med grønsagsblandingen.

Rist den spanske chorizo pølse på en tør pande. Lad skiverne dryppe af på fedtsugende papir. Lun de 4 grovboller og flæk dem. Læg dem sammen om grønsagsblanding og chorizopølse. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 39 %
Print