Grovboller med tunsalat

Grovboller med tunsalat

45 min
Lækker fyldig tunsalat der kan bruges som fyld i alle slags sandwich.

Sådan gør du

Tunsalat
  • Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Vend resten af ingredienserne i. Stil tunsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
  • Flæk bollerne og rist dem evt. på begge sider. Læg brøndkarse på "underne" af de 6 boller og fordel tunsalaten herpå. Læg nogle af agurke- og tomatskiverne på og til sidst "overne". Server resten af agurk og tomat i skåle ved siden af.
Mere inspiration

Prøv også denne dejlige tunsalat

Krydret tunsalat
1 time
Krydret tunsalat
(32)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6673 kJ / 1595 kcal

Næringsindhold pr. 100g

521 kJ / 125 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 29,3 % 9 g
Kulhydrat: 58,4 % 17,9 g
Fedt: 12,3 % 1,7 g

Ingredienser

Tunsalat
Tun i vand
1 dåse
250 g
Ostindisk karry
1 tsk
Friskpresset citronsaft
½ tsk
Friskklippet purløg
1 dl
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Tilbehør
Grovboller
6
Frisk, klippet brøndkarse
2 dl
Agurk i tynde skiver
½
Tomater i tynde skiver
3