Grovboller med tunsalat - Opskrifter - Arla

Grovboller med tunsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Lækker fyldig tunsalat der kan bruges som fyld i alle slags sandwich.

Ingredienser

Antal portioner

Tunsalat

  • 1 dåse tun i vand
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 1 tsk ostindisk karry
  • ½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1 dl friskklippet purløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 6 grovboller
  • 2 dl frisk, klippet brøndkarse
  • ½ agurk i tynde skiver
  • 3 tomater i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Tunsalat

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Vend resten af ingredienserne i. Stil tunsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Flæk bollerne og rist dem evt. på begge sider. Læg brøndkarse på "underne" af de 6 boller og fordel tunsalaten herpå. Læg nogle af agurke- og tomatskiverne på og til sidst "overne". Server resten af agurk og tomat i skåle ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 13 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: