Grovboller med tunsalat

Bedømmelse

(2 vurderinger)

45 min

Lækker fyldig tunsalat der kan bruges som fyld i alle slags sandwich.

Ingredienser

Antal portioner

Tunsalat

  • 1 dåse tun i vand
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 1 tsk ostindisk karry
  • ½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1 dl friskklippet purløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 6 grovboller
  • 2 dl frisk, klippet brøndkarse
  • ½ agurker i tynde skiver
  • 3 tomater i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Tunsalat

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Vend resten af ingredienserne i. Stil tunsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Flæk bollerne og rist dem evt. på begge sider. Læg brøndkarse på "underne" af de 6 boller og fordel tunsalaten herpå. Læg nogle af agurke- og tomatskiverne på og til sidst "overne". Server resten af agurk og tomat i skåle ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 13 %

Print

Kilde: