Grovboller med tunsalat

Grovboller med tunsalat

45 min
Lækker fyldig tunsalat der kan bruges som fyld i alle slags sandwich.

Sådan gør du

Tunsalat
  • Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Vend resten af ingredienserne i. Stil tunsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
  • Flæk bollerne og rist dem evt. på begge sider. Læg brøndkarse på "underne" af de 6 boller og fordel tunsalaten herpå. Læg nogle af agurke- og tomatskiverne på og til sidst "overne". Server resten af agurk og tomat i skåle ved siden af.
Energiindhold for hele retten:

6700 kJ / 1601 kcal

Næringsindhold pr. 100g

523 kJ / 125 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 29,9 % 9,2 g
Kulhydrat: 57,8 % 17,8 g
Fedt: 12,3 % 1,7 g
Mere inspiration

Prøv også denne dejlige tunsalat

Krydret tunsalat
1 time
Krydret tunsalat
(32)

Ingredienser

Tunsalat
1 dåse Tun i vand
250 g Hytteost
1 tsk Karry
½ tsk Friskpresset citronsaft
1 dl Friskklippet purløg
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Tilbehør
6 Grovboller
2 dl Frisk, klippet brøndkarse
½ Agurk i tynde skiver
3 Tomater i tynde skiver