Grovboller med tunsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Lækker fyldig tunsalat der kan bruges som fyld i alle slags sandwich.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tunsalat

  • 1 dåse tun i vand
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 1 tsk ostindisk karry
  • ½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1 dl friskklippet purløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 6 grovboller
  • 2 dl frisk, klippet brøndkarse
  • ½ agurk i tynde skiver
  • 3 tomater i tynde skiver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tunsalat

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Vend resten af ingredienserne i. Stil tunsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Flæk bollerne og rist dem evt. på begge sider. Læg brøndkarse på "underne" af de 6 boller og fordel tunsalaten herpå. Læg nogle af agurke- og tomatskiverne på og til sidst "overne". Server resten af agurk og tomat i skåle ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 13 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag