Grovpizza med hytteost og grillede peberfrugter

Nøglehulsmærket opskrift

Grovpizza med hytteost og grillede peberfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(43 vurderinger)

1 timer

Nøglehulsmærket opskrift

Hytteost på pizza smager super godt og er samtidig et sundt alternativ til revet ost. Prøv denne variant af pizza med grillet peberfrugt og bresaola.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g gær
  • 1¼ dl vand - lillefingervarmt
  • 2 tsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g fuldkornsspeltmel (ca. 1 dl)
  • 150 g pizzamel (ca. 2½ dl)
  • 3 røde peberfrugter (ca. 600 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gær og vand sammen i en skål. Tilsæt olie, salt og de 2 slags mel (hold lidt pizzamel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. ½ time.

Del peberfrugterne i kvarte og befri dem for frøstok og stilk. Læg dem på en plade med alufolie – med skindsiden opad. Grill dem øverst i ovnen - til skindet er mørkt og bobler op. Lad dem køle af under et viskestykke. Pil skindet af peberfrugterne og skær dem i strimler.

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 2 portioner. Rul hver portion ud til en oval dejplade (ca. 12 x 22 cm). Læg de to pizzabunde på et stykke bagepapir. Træk det over på den varme plade og forbag dem. Tag pizzabundene ud og lad dem falde sammen – eller tryk dem let. Fordel hytteost og løg herpå og bag dem færdige i ovnen. Tag pizzaerne ud og fordel hjertesalat, bresaola, grillede peberfrugter og friskkværnet peber på pizzaerne. Server straks.

Grill

Ca. 10 min.

Forbagning

Ca. 7 min. ved 225° - varmluft.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag