
Opskrifter Gryderet + Forår
Kategori forslag
Måltid
Egenskab
Bagning, brød og desserter
Opskriftstype
Sæson/højtid
Mejeri
Inspiration fra
Spisekammeret
Grøntsager, frugt og grønt
Kød, fugl, fisk og vegetarisk
Krydderrier
Brands
Koncepter
Måneder
Filtrering:
Store bededag og varme hveder hører sammen. I Danmark er der tradition for at spise varme hveder aftenen før store bededag.

Asparges er nogle af de første forårsgrøntsager, som dukker op i butikkerne i april måned.

Grønne asparges er en af de første forårsgrøntsager, som dukker op i butikkerne og i haverne i april måned. Asparges er en staude, som t

Relaterede opskrifter
Få en fiks og færdig madplan – eller ret den til som du vil. Med Click&Cook får du alle ingredienser leveret direkte til døren🚚💨

Vores 'Tøm-køleskabet'-opskrifter hjælper dig med at sammensætte rester fra skuffer og skabe om til lækre og velsmagende nye retter.

Vi fandt desværre ingen opskrifter med den præcise kombination,
men måske kan opskrifter, der matcher et eller flere af kategorierne, inspirere dig.
Sortering:
Popularitet
- Popularitet
- Bedømmelser
- Nyeste
-
Lam i citronsauce med ærter, løg og romainesalat
60+ min
-
Syrlig grøntsagspasta med alt godt fra havet
45 min
-
Kalkungryde med rosa peberkorn
45 min
-
Boller i karry med æblesalat
45 min
-
Grøntsagsgryde med citrongræs
45 min
-
Lammeragout
60+ min
-
Kalvefrikassé
60+ min
-
Gryderet med oksekød og grøntsager
60+ min
-
-
Braiseret nakkefilet
60+ min
-
Lavendelkylling og linser
45 min
-
Kyllingelår med skalotteløgsauce
45 min
-
Kartoffelmos med teriyakimarineret oksekød
45 min
-
Timiangryde med sweet potatoes mos
30 min
-
One pot med kylling og nudler
25 min
-
Kylling i paprikasauce
1 timer
Opskrifter med én eller flere matchende kategorier (4)