Gul frugtsalsa til suppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Skal det gå lidt hurtigt med aftensmaden, så prøv gul frugtsalsa i din Thaisuppe.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 gule peberfrugter i små tern (ca. 250 g)
  • 100 g tørrede abrikoser i mindre stykker
  • 1 dåse ferskner i tern
  • 4 gulerødder i små tern (ca. 300 g)

Pynt

  • citronverbena

Tilbehør

  • 200 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend peberfrugt, abrikoser, ferskner og gulerødder sammen.

Bring suppen i kog i en tykbundet uden låg og under omrøring. Server med frugtsalsa til og drys med mandler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,2 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: