Gul koldskål med biscottidrys

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Hvis du mangler lidt variation til den traditionelle koldskål, så er løsningen her. Både farven, den friske syre og de lækre italienske småkager giver ny inspiration

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Citronsirup

  • 1 dl friskpresset citronsaft
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 dåse ananasringe - afdryppede
  • 250 g moden mangofrugt
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • ½ liter kærnemælk
  • ¾ liter Arla A38® naturel 3,5%

Tilbehør

  • 200 g biscotti (italienske småkager)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Citronsirup

Kom citronsaft og sukker i en gryde og bring det i kog. Kog det ved jævn varme i ca. 5 min. eller til der er ca. 1 dl tilbage. Hæld siruppen i en lille kande og stil den i køleskabet indtil den er helt kold.

Kom ananas og mango i en foodprocessor sammen med sukker. Blend det i ca. 20 sek. - eller til frugten er pureret. Rør kærnemælk og tykmælk sammen og vend frugten i. Stil koldskålen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Anret den gule koldskål i små skåle og dryp med citronsirup. Server biscottier til - hele eller som drys.

Tips

Evt. overskydende koldskål kan du nyde dagen efter som en smoothie. Blend det fx med lidt isterninger og citronsirup.

I stedet for A38® 3,5% kan du bruge en A38® med en lavere fedtprocent.

I stedet for mango kan du bruge ferskner fra dåse.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10940 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag