Gul koldskål med biscottidrys

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Hvis du mangler lidt variation til den traditionelle koldskål, så er løsningen her. Både farven, den friske syre og de lækre italienske småkager giver ny inspiration

Ingredienser

Antal portioner

Citronsirup

  • 1 dl friskpresset citronsaft
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)

Tilbehør

  • 200 g biscotti (italienske småkager)

Sådan gør du

Sådan gør du

Citronsirup

Kom citronsaft og sukker i en gryde og bring det i kog. Kog det ved jævn varme i ca. 5 min. eller til der er ca. 1 dl tilbage. Hæld siruppen i en lille kande og stil den i køleskabet indtil den er helt kold.

Kom ananas og mango i en foodprocessor sammen med sukker. Blend det i ca. 20 sek. - eller til frugten er pureret. Rør kærnemælk og tykmælk sammen og vend frugten i. Stil koldskålen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Anret den gule koldskål i små skåle og dryp med citronsirup. Server biscottier til - hele eller som drys.

Tips

Evt. overskydende koldskål kan du nyde dagen efter som en smoothie. Blend det fx med lidt isterninger og citronsirup.

I stedet for A38® 3,5% kan du bruge en A38® med en lavere fedtprocent.

I stedet for mango kan du bruge ferskner fra dåse.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10940 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: