Gul koldskål med biscottidrys

Bedømmelse

(4 vurderinger)

60+ min

Hvis du mangler lidt variation til den traditionelle koldskål, så er løsningen her. Både farven, den friske syre og de lækre italienske småkager giver ny inspiration

Ingredienser

Antal portioner

Citronsirup

  • 1 dl friskpresset citronsaft
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)

Tilbehør

  • 200 g biscotti (italienske småkager)

Sådan gør du

Sådan gør du

Citronsirup

Kom citronsaft og sukker i en gryde og bring det i kog. Kog det ved jævn varme i ca. 5 min. eller til der er ca. 1 dl tilbage. Hæld siruppen i en lille kande og stil den i køleskabet indtil den er helt kold.

Kom ananas og mango i en foodprocessor sammen med sukker. Blend det i ca. 20 sek. - eller til frugten er pureret. Rør kærnemælk og tykmælk sammen og vend frugten i. Stil koldskålen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Anret den gule koldskål i små skåle og dryp med citronsirup. Server biscottier til - hele eller som drys.

Tips

Evt. overskydende koldskål kan du nyde dagen efter som en smoothie. Blend det fx med lidt isterninger og citronsirup.

I stedet for A38® 3,5% kan du bruge en A38® med en lavere fedtprocent.

I stedet for mango kan du bruge ferskner fra dåse.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10940 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde: