Gul salsa på nachos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Mexicansk frokostanretning med tilbehør af stærk chili.

Ingredienser

Antal portioner

Gul salsa

  • ½ spsk hvid balsamicoeddike
  • ½ spsk rapsolie
  • ¼ spsk flydende honning
  • ¼ tsk groft salt
  • ½ gul peberfrugt i tern
  • 50 g optøede, frosne majskerner
  • ½ spsk grofthakkede syltede jalapenos
  • ½ moden avocado i tern
  • ½ dl grofthakkede friske korianderblade

Pynt

  • friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Gul salsa

Pisk eddike, olie, honning og salt sammen. Vend peberfrugt, majs, jalapeno, avocado og koriander sammen med dressingen. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret tortillaschipsene på et fad og fordel salsaen herpå. Pynt med ostestave og koriander. Server straks.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde: