Gul salsa på nachos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Mexicansk frokostanretning med tilbehør af stærk chili.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Gul salsa

  • ½ spsk hvid balsamicoeddike
  • ½ spsk rapsolie
  • ¼ spsk flydende honning
  • ¼ tsk groft salt
  • ½ gul peberfrugt i tern
  • 50 g optøede, frosne majskerner
  • ½ spsk grofthakkede syltede jalapenos
  • ½ moden avocado i tern
  • ½ dl grofthakkede friske korianderblade

Pynt

  • friske korianderblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Gul salsa

Pisk eddike, olie, honning og salt sammen. Vend peberfrugt, majs, jalapeno, avocado og koriander sammen med dressingen. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret tortillaschipsene på et fad og fordel salsaen herpå. Pynt med ostestave og koriander. Server straks.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag