Her er mere klassisk udgave af gulerodssuppe.
4485 kJ / 1072 kcal
189 kJ / 45 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 18,8 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 45,6 % | 5,1 g |
Fedt: | 35,6 % | 1,8 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
2 dl | |
Stødt spidskommen
|
½ tsk |
Limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Friskpresset limesaft
|
½ spsk |
Smør
|
25 g |
---|---|
Skrællede gulerødder i mindre stykker
|
450 g |
Skrællet kålrabi i mindre stykker
|
200 g |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Finthakket frisk rød chilipeber
|
1 spsk |
Grøntsagsbouillon
|
1 liter |
Friskpresset limesaft
|
½ spsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
2 spsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
1 dåse |
---|
Ærteskud
|
---|