Gylden suppe - af en rest boller i karry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Twist suppen med en rest boller i karry - det er både spændende, nemt og du får brugt resterne til noget nyt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter klar hønsekødssuppe, evt. frossen
  • en rest karrysauce (ca. 1 dl)
  • 3 porrer i ringe
  • 300 g broccoli i små buketter
  • en rest kogte ris
  • en rest kødboller skåret i små bidder
  • 75 g tørrede abrikoser i tynde strimler

Tilbehør

  • 240 g ristet grovbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt evt. hønsekødsuppen i en stor gryde. Tilsæt karrysauce og porrer. Bring suppen i kog og kom broccoli, ris og kødboller i. Bring atter suppen i kog, uden låg, og smag evt. til med salt og peber.

Kom abrikoserne i en lille skål og server dem til suppen sammen med det ristede brød.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: