Gylden suppe - af en rest boller i karry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Twist suppen med en rest boller i karry - det er både spændende, nemt og du får brugt resterne til noget nyt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter klar hønsekødssuppe, evt. frossen
  • en rest karrysauce (ca. 1 dl)
  • 3 porrer i ringe
  • 300 g broccoli i små buketter
  • en rest kogte ris
  • en rest kødboller skåret i små bidder
  • 75 g tørrede abrikoser i tynde strimler

Tilbehør

  • 240 g ristet grovbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt evt. hønsekødsuppen i en stor gryde. Tilsæt karrysauce og porrer. Bring suppen i kog og kom broccoli, ris og kødboller i. Bring atter suppen i kog, uden låg, og smag evt. til med salt og peber.

Kom abrikoserne i en lille skål og server dem til suppen sammen med det ristede brød.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: