Gylden suppe - af en rest boller i karry
30 min

Gylden suppe - af en rest boller i karry

Twist suppen med en rest boller i karry - det er både spændende, nemt og du får brugt resterne til noget nyt.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Gylden suppe - af en rest boller i karry

Twist suppen med en rest boller i karry - det er både spændende, nemt og du får brugt resterne til noget nyt.

Antal portioner
  • 1 liter klar hønsekødssuppe, evt. frossen
  • en rest karrysauce (ca. 1 dl)
  • 3 porrer i ringe
  • 300 g broccoli i små buketter
  • en rest kogte ris
  • en rest kødboller skåret i små bidder
  • 75 g tørrede abrikoser i tynde strimler

Tilbehør

  • 240 g ristet grovbrød

Fremgangsmåde:

Smelt evt. hønsekødsuppen i en stor gryde. Tilsæt karrysauce og porrer. Bring suppen i kog og kom broccoli, ris og kødboller i. Bring atter suppen i kog, uden låg, og smag evt. til med salt og peber.

Kom abrikoserne i en lille skål og server dem til suppen sammen med det ristede brød.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 23 %
Print