Gyldne ris

45 min Hovedret

Gyldne ris er en asiatisk inspireret opskrift på en lækker risret med skinkemignon. Smagen af garam masala, appelsinjuice og peanuts sender tankerne mod østen.

Gyldne ris
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12163 kJ / 2907 kcal

Energifordeling:
Fiber: 22,2 g
Protein: 18,4 %
Kulhydrat: 51,1 %
Fedt: 30,5 %
Nem mad til i morgen

Skær skinken i strimler og brun dem i smør. Tilsæt de gyldne ris og harricot verts der er tilovers. Suppler evt. med flere grøntsager, fx bladselleri eller fine ærter. Varm retten godt igennem og server med mangochutney.

Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser