Hakkebøffer med grøntsager og sennepscreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Sennep, rodfrugter og kartofler. 3 råvarer, som klæder hinanden utrolig godt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 25 g smør
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g frosne haricots verts
  • 4 persillerødder i lange stave
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille

Sennepscreme

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Form kødet til 8 små hakkebøffer. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og brun bøfferne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 6 min. - vend af og til. Tag bøfferne op, drys med salt og peber og lad dem hvile tildækket.

Kom bønner og persillerødder i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog grøntsagerne ved kraftig varme og uden låg i ca. 2 min. Tag 1 dl kogevand fra og hæld resten af vandet fra grøntsagerne. Vend persille i grøntsagerne - lige inden serveringen.

Sennepscreme

Kom imens den ene dl kogevand, fløde, sennep, sukker og salt i panden. Bring sennepscremen i kog under omrøring og smag til.

Kom bøfferne i et lille fad og hæld evt. lidt sennepscreme henover. Server dem sammen med resten af sennepscremen, grøntsager og kogte kartofler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: