Hakkebøffer med ostefyld
45 min

Hakkebøffer med ostefyld

Prøv at overraske dine gæster med disse hakkebøffer med fyld af blåskimmelost.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hakkebøffer med ostefyld

Prøv at overraske dine gæster med disse hakkebøffer med fyld af blåskimmelost.

Antal portioner

Ratatouille

  • 1 tsk olivenolie
  • 3 zittauerløg i grove tern
  • 2 store hakkede fed hvidløg
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 aubergine i grove tern
  • 1 grøn squash i grove tern
  • 1½ tsk groft salt
  • ½ dl grofthakkede friske basilikumblade

Pynt

  • friske basilikumblade

Tilbehør

  • 1 kg bagte, flækkede aspargeskartofler

Fremgangsmåde:

Ratatouille

Lad olien blive varm i en sauterpande. Svits løg og hvidløg i ca. ½ min. Tilsæt tomater, aubergine, squash og salt. Kog saucen ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tag låget af panden og kog i yderligere ca. 15 min. Tilsæt basilikum og smag til.

Form imens kødet til 4 høje hakkebøffer og lav en fordybning i hver. Skær osten i 4 stykker og fordel dem i hullerne. Luk kødet henover fyldet. Lad olien blive varm i en pande og brun bøfferne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Tag de fyldte bøffer op og drys med salt og peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 30 %
Print