Hakkebøffer med ostefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Prøv at overraske dine gæster med disse hakkebøffer med fyld af blåskimmelost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Ratatouille

  • 1 tsk olivenolie
  • 3 zittauerløg i grove tern
  • 2 store hakkede fed hvidløg
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 aubergine i grove tern
  • 1 grøn squash i grove tern
  • 1½ tsk groft salt
  • ½ dl grofthakkede friske basilikumblade

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 1 kg bagte, flækkede aspargeskartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Ratatouille

Lad olien blive varm i en sauterpande. Svits løg og hvidløg i ca. ½ min. Tilsæt tomater, aubergine, squash og salt. Kog saucen ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tag låget af panden og kog i yderligere ca. 15 min. Tilsæt basilikum og smag til.

Form imens kødet til 4 høje hakkebøffer og lav en fordybning i hver. Skær osten i 4 stykker og fordel dem i hullerne. Luk kødet henover fyldet. Lad olien blive varm i en pande og brun bøfferne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Tag de fyldte bøffer op og drys med salt og peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag