Halve æg med mangochutney

Bedømmelse

(11 vurderinger)

15 min

Søde, pyntelige æg til frokostbordet.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 6 hårdkogte æg

Pynt

  • ristede løg
  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk cremefraiche til en fast creme og bland den med æble, mangochutney, karry, salt og peber.

Pil æggene og skær dem i halve. Tag æggeblommerne ud og stil de halve udhulede æg på et serveringsfad. Mos æggeblommerne, kom 2/3 af dem ned i karrycremen og smag den til. Fyld de halve æg med cremen og smuldr resten af æggeblommerne over. Pynt med ristede løg og persille.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 65 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: