Halve æg med mangochutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

Søde, pyntelige æg til frokostbordet.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 6 hårdkogte æg

Pynt

  • ristede løg
  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk cremefraiche til en fast creme og bland den med æble, mangochutney, karry, salt og peber.

Pil æggene og skær dem i halve. Tag æggeblommerne ud og stil de halve udhulede æg på et serveringsfad. Mos æggeblommerne, kom 2/3 af dem ned i karrycremen og smag den til. Fyld de halve æg med cremen og smuldr resten af æggeblommerne over. Pynt med ristede løg og persille.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 65 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: