Halve æg med mangochutney
15 min

Halve æg med mangochutney

Søde, pyntelige æg til frokostbordet.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Halve æg med mangochutney

Søde, pyntelige æg til frokostbordet.

Opskriften gælder for 12 personer

  • 6 hårdkogte æg

Pynt

  • ristede løg
  • bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Pisk cremefraiche til en fast creme og bland den med æble, mangochutney, karry, salt og peber.

Pil æggene og skær dem i halve. Tag æggeblommerne ud og stil de halve udhulede æg på et serveringsfad. Mos æggeblommerne, kom 2/3 af dem ned i karrycremen og smag den til. Fyld de halve æg med cremen og smuldr resten af æggeblommerne over. Pynt med ristede løg og persille.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 65 %
Print