Halve æg med mangochutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

15 min

Søde, pyntelige æg til frokostbordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 6 hårdkogte æg

Pynt

  • ristede løg
  • bredbladet persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk cremefraiche til en fast creme og bland den med æble, mangochutney, karry, salt og peber.

Pil æggene og skær dem i halve. Tag æggeblommerne ud og stil de halve udhulede æg på et serveringsfad. Mos æggeblommerne, kom 2/3 af dem ned i karrycremen og smag den til. Fyld de halve æg med cremen og smuldr resten af æggeblommerne over. Pynt med ristede løg og persille.

Sådan koger du æg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag