Halve æg med rejefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

15 min

Søde, pyntelige æg til frokostbordet.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 6 hårdkogte æg

Pynt

  • dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør cremefraiche med rejer, citronskal, spidskommen, dild, salt og peber.

Pil æggene og skær dem i halve. Tag æggeblommerne ud og stil de halve udhulede æg på et serveringsfad. Mos æggeblommerne, kom 2/3 af dem ned i rejecremen og smag den til. Fyld de halve æg med cremen og smuldr resten af æggeblommerne over. Pynt med små dildkviste.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3731 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 70 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: