Halve æg med rejefyld
15 min

Halve æg med rejefyld

Søde, pyntelige æg til frokostbordet.
Bedømmelse (21 vurderinger)

Min bedømmelse:

Halve æg med rejefyld

Søde, pyntelige æg til frokostbordet.

Opskriften gælder for 12 personer

  • 6 hårdkogte æg

Pynt

  • dildkviste

Fremgangsmåde:

Rør cremefraiche med rejer, citronskal, spidskommen, dild, salt og peber.

Pil æggene og skær dem i halve. Tag æggeblommerne ud og stil de halve udhulede æg på et serveringsfad. Mos æggeblommerne, kom 2/3 af dem ned i rejecremen og smag den til. Fyld de halve æg med cremen og smuldr resten af æggeblommerne over. Pynt med små dildkviste.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3731 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 70 %
Print