Hamburgerrygsalat

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Prøv denne lækre opskrift på cremet Hamburgerrygsalat. Hamburgerryggen vendes i en smagfuld flødeblanding med krydderurter og dijonsennep og serveres på en sprød bund af hovedsalat. Perfekt som forret.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 æggeblomme
  • 2 tsk dijonsennep
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • 3 spsk klippet frisk purløg
  • 300 g kogt røget hamburgerryg i små tern
  • ¾ liter groftrevet hovedsalat
  • 12 kapersbær

Tilbehør

  • 100 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden næsten stiv og rør æggeblomme, dijonsennep og peber heri. Vend persille, purløg og hamburgerryg i flødeblandingen. Stil hamburgerrygsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Fordel hovedsalaten på 4 portionstallerkener sammen med hamburgerryg-salat og kapers.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 51 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: