Hamburgerrygsalat

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Prøv denne lækre opskrift på cremet Hamburgerrygsalat. Hamburgerryggen vendes i en smagfuld flødeblanding med krydderurter og dijonsennep og serveres på en sprød bund af hovedsalat. Perfekt som forret.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 æggeblomme
  • 2 tsk dijonsennep
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • 3 spsk klippet frisk purløg
  • 300 g kogt røget hamburgerryg i små tern
  • ¾ liter groftrevet hovedsalat
  • 12 kapersbær

Tilbehør

  • 100 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden næsten stiv og rør æggeblomme, dijonsennep og peber heri. Vend persille, purløg og hamburgerryg i flødeblandingen. Stil hamburgerrygsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Fordel hovedsalaten på 4 portionstallerkener sammen med hamburgerryg-salat og kapers.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 51 %

Kilde: