Hamburgerrygsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Prøv denne lækre opskrift på cremet Hamburgerrygsalat. Hamburgerryggen vendes i en smagfuld flødeblanding med krydderurter og dijonsennep og serveres på en sprød bund af hovedsalat. Perfekt som forret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 æggeblomme
  • 2 tsk dijonsennep
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • 3 spsk klippet frisk purløg
  • 300 g kogt hamburgerryg i små tern
  • ¾ liter groftrevet hovedsalat
  • 12 kapersbær

Tilbehør

  • 100 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden næsten stiv og rør æggeblomme, dijonsennep og peber heri. Vend persille, purløg og hamburgerryg i flødeblandingen. Stil hamburgerrygsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Fordel hovedsalaten på 4 portionstallerkener sammen med hamburgerryg-salat og kapers.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: