Hamburgerrygsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Prøv denne lækre opskrift på cremet Hamburgerrygsalat. Hamburgerryggen vendes i en smagfuld flødeblanding med krydderurter og dijonsennep og serveres på en sprød bund af hovedsalat. Perfekt som forret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 æggeblomme
  • 2 tsk dijonsennep
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • 3 spsk klippet frisk purløg
  • 300 g kogt hamburgerryg i små tern
  • ¾ liter groftrevet hovedsalat
  • 12 kapersbær

Tilbehør

  • 100 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden næsten stiv og rør æggeblomme, dijonsennep og peber heri. Vend persille, purløg og hamburgerryg i flødeblandingen. Stil hamburgerrygsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Fordel hovedsalaten på 4 portionstallerkener sammen med hamburgerryg-salat og kapers.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: