Havregrød med æggehvide, æble og kanel - Opskrifter - Arla

Havregrød med æggehvide, æble og kanel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Kom godt fra start om morgenen med havregrød - her med lidt ekstra protein. Skønne æbler og krydret med kanel.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 rødt æble i små tern (ca. 125 g)
  • ¼ tsk stødt kanel

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom havregryn, mælk, vand og salt i en lille tykbundet gryde. Bring i kog og kog ved jævn varme i ca. 2 min., under omrøring. Pisk æggehviderne heri og lad det koge ved jævn varme i ca. 1 min. Tilsæt fraiche og smag til.

Server havregrøden med æbler og drysset med kanel.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: