Hekseøjne - Opskrifter - Arla

Hekseøjne

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Sjove, kreative toast med æg. Velegnet til halloween eller andre festlige lejligheder for børn.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver franskbrød
  • 10 g blødt smør
  • 4 æg

Tilbehør

  • 250 g majskerner
  • 100 g romainesalat
  • 2½ spsk ketchup
  • groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225° med en bageplade i.

Smør brødskiverne med blødt smør og stik et hul ud i hver skive, fx med en småkageudstikker (ca. 5½ cm i diameter). Læg et stykke bagepapir på pladen, når ovnen er varm. Læg brødene på bagepapiret og slå et æg ud i hvert hul. Læg brødstykkerne fra hullerne ved siden af. Sæt pladen tilbage midt i ovnen og bag "hekseøjnene" til hviden er stivnet.

Ved serveringen

Server de varme "hekseøjne" sammen med tilbehøret som en frokost eller let aftensmad.

Tip

Man kan også servere "hekseøjnene" uden salat til brunch sammen med stegte tomater og ristet bacon.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: