Hemmelige fiskepakker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Alle elsker en pakke! Prøv også at fylde pakkerne med varierende grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g torskefilet - eller sej
  • 2 tomater
  • 2 spsk fintrevet frisk peberrod
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Peberrodssmør

  • 50 g smør
  • 2 spsk fintrevet frisk peberrod
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 250 g letkogte forårsløg
  • 250 g varme ærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Del fisken i 4 store stykker og fjern eventuelle ben. Skær tomaterne i skiver. Fordel fisken på 4 stykker bagepapir, læg tomatskiver og peberrod herpå og drys med salt og peber. Luk fiskepakkerne og bag dem midt i ovnen.

Peberrodssmør

Rør imens smør og peberrod sammen og stil det krydrede smør tildækket i køleskabet.

Ved serveringen

Åbn fiskepakkerne og drys med persille. Server straks sammen med peberrodssmørret, kartofler og grøntsager.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,3 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: