Herbes de provencesauce til kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Herbes de Provence er en blanding af tørrede krydderurter der typisk vokser i det skønne Provence, fx timian, rosmarin, salvie, oregano, merian og lavendel.

Ingredienser

Antal portioner

Herbes de provencesauce

Tilbehør

  • 4 grillstegte kyllingefileter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g dampede blandede grøntsager fx gulerødder og sukkerærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Herbes de provencesauce

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og herbes de provence. Kog blandingen ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min., eller til der er ca. 2 dl tilbage. Vend fraiche, majsstivelse og peber sammen og rør det i bouillonen. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme i ca. 2 min. Smag til. Server straks sammen med kylling, grøntsager og kartofler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: