Herbes de provencesauce til kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Herbes de Provence er en blanding af tørrede krydderurter der typisk vokser i det skønne Provence, fx timian, rosmarin, salvie, oregano, merian og lavendel.

Ingredienser

Antal portioner

Herbes de provencesauce

Tilbehør

  • 4 grillstegte kyllingefileter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g dampede blandede grøntsager fx gulerødder og sukkerærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Herbes de provencesauce

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og herbes de provence. Kog blandingen ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min., eller til der er ca. 2 dl tilbage. Vend fraiche, majsstivelse og peber sammen og rør det i bouillonen. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme i ca. 2 min. Smag til. Server straks sammen med kylling, grøntsager og kartofler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: