Himmelsk salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Blåskimmelost, pære, druer og valnødder serveret med ostestænger. Mums!

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • 1½ dl rapsolie
  • ½ dl hvidvinseddike eller citronsaft
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Ostestænger

Sådan gør du

Sådan gør du

Del salaterne i mundrette stykker, skyl og tør bladene. Anret dem på tallerkener sammen med ost, pærer, druer og valnøddekerner.

Marinade

Pisk ingredienserne til marinaden sammen, smag til og dryp lidt hen over salaten lige inden servering.

Butterdejsstænger

Rul butterdejen ud til 30 x 40 cm. Drys den ene halvdel med reven ost og herbes de Provence. Fold den anden halvdel over, så ostedrysset er inde i dejen. Skær dejen i lange tynde strimler (ca. 2 x 15 cm). Sno strimlerne og bag dem midt i ovnen. Lad ostestængerne køle af og server dem til salaten.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 26920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,4 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 71 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Halvtør hvidvin på druen pinot gris, fx fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost