Hindbærcreme til frugt

Bedømmelse

(5 vurderinger)

60+ min

Fast, men stadig cremet dessertcreme. Server den til dit yndlingsfrugt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 minimeloner fx galia (ca. 500 g)
  • 6 nektariner
  • 150 g friske hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt 2 kaffefiltre, adskilte i en sigte over en skål. Fordel yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 1 time. Mos hindbærrene, bland dem med sukker og lad dem trække i ca. 1 time. Pisk fløden til et let skum. Rør den afdryppede yoghurt i hindbærrene og vend flødeskummet i. Smag hindbærcremen til.

Halver melonerne, fjern kernerne og udstik kugler, fx med et parisiennejern (gem skallerne). Halver nektarinerne og fjern stenene. Skær nektarinerne i mindre stykker og anret dem sammen med melonkugler og hindbær i melonskallerne. Server hindbærcremen til.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 37 %

Kilde: