Hindbærcreme til frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Fast, men stadig cremet dessertcreme. Server den til dit yndlingsfrugt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 minimeloner fx galia (ca. 500 g)
  • 6 nektariner
  • 150 g friske hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt 2 kaffefiltre, adskilte i en sigte over en skål. Fordel yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 1 time. Mos hindbærrene, bland dem med sukker og lad dem trække i ca. 1 time. Pisk fløden til et let skum. Rør den afdryppede yoghurt i hindbærrene og vend flødeskummet i. Smag hindbærcremen til.

Halver melonerne, fjern kernerne og udstik kugler, fx med et parisiennejern (gem skallerne). Halver nektarinerne og fjern stenene. Skær nektarinerne i mindre stykker og anret dem sammen med melonkugler og hindbær i melonskallerne. Server hindbærcremen til.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: