Hindbærcreme til frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Fast, men stadig cremet dessertcreme. Server den til dit yndlingsfrugt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 minimeloner fx galia (ca. 500 g)
  • 6 nektariner
  • 150 g friske hindbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt 2 kaffefiltre, adskilte i en sigte over en skål. Fordel yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 1 time. Mos hindbærrene, bland dem med sukker og lad dem trække i ca. 1 time. Pisk fløden til et let skum. Rør den afdryppede yoghurt i hindbærrene og vend flødeskummet i. Smag hindbærcremen til.

Halver melonerne, fjern kernerne og udstik kugler, fx med et parisiennejern (gem skallerne). Halver nektarinerne og fjern stenene. Skær nektarinerne i mindre stykker og anret dem sammen med melonkugler og hindbær i melonskallerne. Server hindbærcremen til.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: