Hindbærdessert

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Skøn hindbærdessert som henleder tankerne på de solrige sommeraftener.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g friske hindbær
  • 2½ spsk sukker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt husblassen i blød i koldt vand i 10 min. Knus makronerne og læg dem i en glasskål. Tag nogle af hindbærene fra og hæld resten over makronerne. Makroner og hindbær skal nu stå og trække lidt. Den udblødte husblas smeltes i vandbad med det vand, der hænger ved, når den trækkes op af udblødningsvandet. Fløden piskes til et let skum og sukkeret vendes i, hvorefter den smeltede husblas, der er tilsat sherry blandes i. Fromagen lægges over hindbærrene. Desserten serveres kold pyntet med hele hindbær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 67 %
  • Alkohol: 2 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Den søde vin moscato d'asti fra Norditalien er perfekt til en let dessert som denne Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til rabarber

Andre gode forslag