Hindbærdessert

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Skøn hindbærdessert som henleder tankerne på de solrige sommeraftener.

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g friske hindbær
  • 2½ spsk sukker

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt husblassen i blød i koldt vand i 10 min. Knus makronerne og læg dem i en glasskål. Tag nogle af hindbærene fra og hæld resten over makronerne. Makroner og hindbær skal nu stå og trække lidt. Den udblødte husblas smeltes i vandbad med det vand, der hænger ved, når den trækkes op af udblødningsvandet. Fløden piskes til et let skum og sukkeret vendes i, hvorefter den smeltede husblas, der er tilsat sherry blandes i. Fromagen lægges over hindbærrene. Desserten serveres kold pyntet med hele hindbær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 67 %
  • Alkohol: 2 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Den søde vin moscato d'asti fra Norditalien er perfekt til en let dessert som denne Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til rabarber