Hindbærdessert
60+ min

Hindbærdessert

Skøn hindbærdessert som henleder tankerne på de solrige sommeraftener.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hindbærdessert

Skøn hindbærdessert som henleder tankerne på de solrige sommeraftener.

Antal portioner
  • 200 g friske hindbær
  • 2½ spsk sukker

Fremgangsmåde:

Sæt husblassen i blød i koldt vand i 10 min. Knus makronerne og læg dem i en glasskål. Tag nogle af hindbærene fra og hæld resten over makronerne. Makroner og hindbær skal nu stå og trække lidt. Den udblødte husblas smeltes i vandbad med det vand, der hænger ved, når den trækkes op af udblødningsvandet. Fløden piskes til et let skum og sukkeret vendes i, hvorefter den smeltede husblas, der er tilsat sherry blandes i. Fromagen lægges over hindbærrene. Desserten serveres kold pyntet med hele hindbær.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 67 %
  • Alkohol: 2 %
Print

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Den søde vin moscato d'asti fra Norditalien er perfekt til en let dessert som denne Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til rabarber