Hindbærskum med frugtsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Den syrlige frugtsalsa går godt i spænd med den milde hindbærskum i denne fedtfattige dessert.

Ingredienser

Antal portioner

Frugtsalsa

  • 2 limefrugter
  • 275 g ferskner fra dåse i mindre stykker
  • ½ spsk finthakket syltet ingefær
  • 1 spsk syltet ingefær

Hindbærskum

Pynt

  • revet limeskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Frugtsalsa

Lav små fileter af limefrugterne og skær dem i mindre stykker. Vend ferskner, limefileter, ingefær og -lage sammen. Fordel frugtsalsaen i 4 høje glas.

Hindbærskum

Pisk æggehvide og sukker til marengs og vend det forsigtigt i yoghurten. Fordel blandingen i glassene med frugtsalsa. Stil de 4 hindbærskum tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer.

Pynt med lidt limeskal og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 87 %
  • Fedt: 3 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: