Hindbærskum med frugtsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Den syrlige frugtsalsa går godt i spænd med den milde hindbærskum i denne fedtfattige dessert.

Ingredienser

Antal portioner

Frugtsalsa

  • 2 limefrugter
  • 275 g ferskner fra dåse i mindre stykker
  • ½ spsk finthakket syltet ingefær
  • 1 spsk syltet ingefær

Hindbærskum

Pynt

  • revet limeskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Frugtsalsa

Lav små fileter af limefrugterne og skær dem i mindre stykker. Vend ferskner, limefileter, ingefær og -lage sammen. Fordel frugtsalsaen i 4 høje glas.

Hindbærskum

Pisk æggehvide og sukker til marengs og vend det forsigtigt i yoghurten. Fordel blandingen i glassene med frugtsalsa. Stil de 4 hindbærskum tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer.

Pynt med lidt limeskal og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 87 %
  • Fedt: 3 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: