Hindbærskum med frugtsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Den syrlige frugtsalsa går godt i spænd med den milde hindbærskum i denne fedtfattige dessert.

Ingredienser

Antal portioner

Frugtsalsa

  • 2 limefrugter
  • 275 g ferskner fra dåse i mindre stykker
  • ½ spsk finthakket syltet ingefær
  • 1 spsk syltet ingefær

Hindbærskum

Pynt

  • revet limeskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Frugtsalsa

Lav små fileter af limefrugterne og skær dem i mindre stykker. Vend ferskner, limefileter, ingefær og -lage sammen. Fordel frugtsalsaen i 4 høje glas.

Hindbærskum

Pisk æggehvide og sukker til marengs og vend det forsigtigt i yoghurten. Fordel blandingen i glassene med frugtsalsa. Stil de 4 hindbærskum tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer.

Pynt med lidt limeskal og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 87 %
  • Fedt: 3 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: