Hindbæryoghurt-is

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(64 vurderinger)

60+ min

En let yoghurtis med frisk og syrlig smag.

Ingredienser

8 personer pr. portion

Antal portioner

  • 3 æggehvider
  • 1 spsk sukker

Pynt

  • hindbær, flødeskum, hakket chokolade eller grillede marshmallows (skumfiduser)

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos hindbærrene med sukker og yoghurt, evt. med håndmixer. Hæld blandingen op i en beholder og stil den i fryseren til blandingen er tyk. Skrab siderne ned en gang imellem.

Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker og pisk igen til de er helt stive. Når isen er frosset så meget at den er tyk, vendes æggehviderne i. Hæld isen i en metalform (ca. 1½ liter). Frys igen i ca. 3 timer. Tag isen ud af fryseren ca. 10 min. før den skal kugles op.

Tips

Yoghurt er godt til at lave is med. Smagen bliver frisk og let syrlig. Marshmallows sættes på spyd og grilles over et gasflamme eller i ovnen. Det går hurtigt, og de skal kun lige være brune.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 81 %
  • Fedt: 7 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: