Hjemmelavet vaniljeis med flødefraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

En ny udgave af den hjemmelavede klassiske vaniljeflødeis, her med flødefraiche som giver en skøn frisk flødeparfait. Og så er den nem og hurtig i en ismaskine.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g af årstidens friske frugter, fx ribs, solbær, blåbær, jordbær, blommer eller pærer

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk flødefraiche stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps. Vend forsigtigt flødefraiche i æggeblandingen. Kør cremen i en ismaskine til den er let frossen.

Server med frisk frugt.

Tip

Du kan også hælde cremen i isform eller kageform. Dæk med tætsluttende låg eller alufolie. Sæt cremen i fryseren, og frys den 4-5 timer. Rør i isen ind imellem.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 73 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: