Hjemmelavet vaniljeis med flødefraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

En ny udgave af den hjemmelavede klassiske vaniljeflødeis, her med flødefraiche som giver en skøn frisk flødeparfait. Og så er den nem og hurtig i en ismaskine.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g af årstidens friske frugter, fx ribs, solbær, blåbær, jordbær, blommer eller pærer

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk flødefraiche stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps. Vend forsigtigt flødefraiche i æggeblandingen. Kør cremen i en ismaskine til den er let frossen.

Server med frisk frugt.

Tip

Du kan også hælde cremen i isform eller kageform. Dæk med tætsluttende låg eller alufolie. Sæt cremen i fryseren, og frys den 4-5 timer. Rør i isen ind imellem.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 73 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: