Hjemmelavet vaniljeis med flødefraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

En ny udgave af den hjemmelavede klassiske vaniljeflødeis, her med flødefraiche som giver en skøn frisk flødeparfait. Og så er den nem og hurtig i en ismaskine.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g af årstidens friske frugter, fx ribs, solbær, blåbær, jordbær, blommer eller pærer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk flødefraiche stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps. Vend forsigtigt flødefraiche i æggeblandingen. Kør cremen i en ismaskine til den er let frossen.

Server med frisk frugt.

Tip

Du kan også hælde cremen i isform eller kageform. Dæk med tætsluttende låg eller alufolie. Sæt cremen i fryseren, og frys den 4-5 timer. Rør i isen ind imellem.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 73 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag