Hjemmelavet vaniljeis med flødefraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

60+ min

En ny udgave af den hjemmelavede klassiske vaniljeflødeis, her med flødefraiche som giver en skøn frisk flødeparfait. Og så er den nem og hurtig i en ismaskine.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g af årstidens friske frugter, fx ribs, solbær, blåbær, jordbær, blommer eller pærer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk flødefraiche stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps. Vend forsigtigt flødefraiche i æggeblandingen. Kør cremen i en ismaskine til den er let frossen.

Server med frisk frugt.

Tip

Du kan også hælde cremen i isform eller kageform. Dæk med tætsluttende låg eller alufolie. Sæt cremen i fryseren, og frys den 4-5 timer. Rør i isen ind imellem.

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen fyldige smage og syrlige touch passer særdeles godt til søde desserter. Se her hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum (og få inspiration til hvordan du også kan bruge flødefraiche i varme retter).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 73 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag