Hjerter i tacosauce
60+ min
Nøglehulsmærket opskrift

Hjerter i tacosauce

Hvis ikke du har vovet dig herud før så er denne ret et forsøg værd - lækre hjerter i tacosauce.
Nøglehulsmærket opskrift
Fryseegnet
60+ min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hjerter i tacosauce

Nøglehulsmærket opskrift

Hvis ikke du har vovet dig herud før så er denne ret et forsøg værd - lækre hjerter i tacosauce.

Antal portioner
  • 2 svinehjerter
  • 25 g smør
  • 1½ tsk edelsüsspaprika
  • 2½ spsk mild tacosauce
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 2 rødløg i tynde både
  • ½ tsk groft salt

Gurkemejeris

  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • ½ tsk gurkemeje
  • ½ tsk groft salt
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Tilbehør

  • 125 g mild mangochutney
  • 600 g haricots verts

Fremgangsmåde:

Skyl og rens hjerterne godt. Skær dem i tynde strimler. Varm fedtstoffet i en dyb pande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits hjertestrimlerne ad to gange. Kom dem tilbage i panden og tilsæt paprika, tacosauce og bouillon. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 40 min. Tilsæt løg og salt, og kog ca. 5 min. Rør hvedemel og bouillon sammen og rør kvarken i. Hæld blandingen i retten under omrøring og kog retten ved svag varme i ca. 2 min. Smag til.

Gurkemejeris

Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt gurkemeje, salt og ris under omrøring og kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække ca. 12 min. under låg. Rør risene igennem med en gaffel.

Tips

Hjerter i tacosauce kan fryses. Ikke resten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 16 %
Print