Honningmarineret laks med ferskendressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Prøv at marinere laksen næste gang du skal grille. Det smager rigtig dejligt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 laksekoteletter
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Ferskendressing

Tilbehør

  • 1 kg bagte halve kartofler med sesamfrø
  • 250 g grøn salat, fx blandede babysalatblade og iceberg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Gnid laksen med honning, salt og peber. Lad den stå i køleskabet i ca. 1½ time. Lad laksen dryppe af og grill den på en varm grillpande eller på havegrillen - ca. 2 min. på hver side.

Ferskendressing

Skær fersknerne i mindre stykker. Rør kvark og de øvrige ingredienser sammen og vend ferskenstykkerne heri. Smag til.

Ved serveringen

Anret laksestykkerne på et fad sammen med kartoflerne og server ferskendressingen til.

Tip

I stedet for ferskner fra dåse kan du anvende modne ferskner eller nektariner.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag