Honningmarineret laks med ferskendressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Prøv at marinere laksen næste gang du skal grille. Det smager rigtig dejligt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 laksekoteletter
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Ferskendressing

Tilbehør

  • 1 kg bagte halve kartofler med sesamfrø
  • 250 g grøn salat, fx blandede babysalatblade og iceberg

Sådan gør du

Sådan gør du

Gnid laksen med honning, salt og peber. Lad den stå i køleskabet i ca. 1½ time. Lad laksen dryppe af og grill den på en varm grillpande eller på havegrillen - ca. 2 min. på hver side.

Ferskendressing

Skær fersknerne i mindre stykker. Rør kvark og de øvrige ingredienser sammen og vend ferskenstykkerne heri. Smag til.

Ved serveringen

Anret laksestykkerne på et fad sammen med kartoflerne og server ferskendressingen til.

Tip

I stedet for ferskner fra dåse kan du anvende modne ferskner eller nektariner.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: