Honningmarineret laks med ferskendressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Prøv at marinere laksen næste gang du skal grille. Det smager rigtig dejligt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 laksekoteletter
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Ferskendressing

Tilbehør

  • 1 kg bagte halve kartofler med sesamfrø
  • 250 g grøn salat, fx blandede babysalatblade og iceberg

Sådan gør du

Sådan gør du

Gnid laksen med honning, salt og peber. Lad den stå i køleskabet i ca. 1½ time. Lad laksen dryppe af og grill den på en varm grillpande eller på havegrillen - ca. 2 min. på hver side.

Ferskendressing

Skær fersknerne i mindre stykker. Rør kvark og de øvrige ingredienser sammen og vend ferskenstykkerne heri. Smag til.

Ved serveringen

Anret laksestykkerne på et fad sammen med kartoflerne og server ferskendressingen til.

Tip

I stedet for ferskner fra dåse kan du anvende modne ferskner eller nektariner.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: