Hønsesalat med spidskål og dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Denne lækre opskrift på hønsesalat med spidskål og dild når hele smagspaletten rundt. Den sprøde og friske smag fra koriander og hytteosten er en fantastisk kombination!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 1½ kg kyllingelår
  • 2½ spsk groft salt
  • 1 spsk sukker
  • ½ tsk stødt koriander
  • ½ tsk stødt allehånde
  • ½ tsk stødt sort peber

Pynt

  • dildkviste

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel kyllingelårerne i et fad. Bland salt og sukker med de øvrige krydderier. Drys saltblandingen over kyllingelårene og stil dem tildækket i køleskabet indtil næste dag. Kog kyllingelårene i ca. 1 time eller til de er møre. Pluk dem i store mundrette stykker.

Rens spidskålet og del det i kvarte stykker. Skær dem i mindre tern (ca. 3 x 3 cm). Bring en gryde med vand og salt i kog og blanchér spidskålen. Lad kålen blive kold. Rør hytteost, dild, salt og peber sammen. Tilsæt kål og kylling og vend godt rundt. Smag til.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,8 g
  • Protein: 53 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 37 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag