Hornfisk med dildcremefraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Dejlig stegte panerede hornfiskefileter med fyld af cremefraichedressing. Server som frokostret med rugbrød og remoulade.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g filet af hornfisk

Fyld

  • 1 dl mælk
  • 1 dl groft rugmel
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g rugbrød
  • 1¼ dl remoulade

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens fiskefileterne for skæl og tør dem i køkkenrulle. Skær de lange fileter over, så stykkerne er ca. 15-18 cm lange.

Fyld

Rør ingredienserne sammen og fyld det i fiskene. Klap dem sammen om fyldet og luk med en tandstikker.

Dyp fiskepakkerne i mælk og vend dem derefter i rugmel. Steg dem i gyldnet smør 5-10 min. ved jævn varme, til de er faste og lysebrune. Drys de stegte hornfisk med salt og peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: