Hornfisk med dildcremefraiche
45 min

Hornfisk med dildcremefraiche

Dejlig stegte panerede hornfiskefileter med fyld af cremefraichedressing. Server som frokostret med rugbrød og remoulade.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hornfisk med dildcremefraiche

Dejlig stegte panerede hornfiskefileter med fyld af cremefraichedressing. Server som frokostret med rugbrød og remoulade.

Antal portioner
  • 600 g filet af hornfisk

Fyld

  • 1 dl mælk
  • 1 dl groft rugmel
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g rugbrød
  • 1¼ dl remoulade

Fremgangsmåde:

Rens fiskefileterne for skæl og tør dem i køkkenrulle. Skær de lange fileter over, så stykkerne er ca. 15-18 cm lange.

Fyld

Rør ingredienserne sammen og fyld det i fiskene. Klap dem sammen om fyldet og luk med en tandstikker.

Dyp fiskepakkerne i mælk og vend dem derefter i rugmel. Steg dem i gyldnet smør 5-10 min. ved jævn varme, til de er faste og lysebrune. Drys de stegte hornfisk med salt og peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 41 %
Print