Hornfisk med dildcremefraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Dejlig stegte panerede hornfiskefileter med fyld af cremefraichedressing. Server som frokostret med rugbrød og remoulade.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g filet af hornfisk

Fyld

  • 1 dl mælk
  • 1 dl groft rugmel
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g rugbrød
  • 1¼ dl remoulade

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens fiskefileterne for skæl og tør dem i køkkenrulle. Skær de lange fileter over, så stykkerne er ca. 15-18 cm lange.

Fyld

Rør ingredienserne sammen og fyld det i fiskene. Klap dem sammen om fyldet og luk med en tandstikker.

Dyp fiskepakkerne i mælk og vend dem derefter i rugmel. Steg dem i gyldnet smør 5-10 min. ved jævn varme, til de er faste og lysebrune. Drys de stegte hornfisk med salt og peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: