Hornfisk med radisesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Hornfisk med radisesalat er en nem og lækker opskrift, med radiser, purløg, kvark og kartofler.

Ingredienser

Antal portioner

Radisesalat

  • 200 g radiser i små tern
  • 1 agurk i små tern (ca. 400 g)
  • 1 dl klippet frisk purløg

Kvarkdressing

Hornfisk

  • 600 g udbenede hornfisk (3-4 stk.)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Radisesalat

Bland radise- og agurketern med purløg.

Kvarkdressing

Vend forsigtigt kvark og fraiche sammen med salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Hornfisk

Klip finnerne af hornfiskene og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fiskene og del dem på tværs i 3-4 stykker (12 stykker i alt). Drys kødsiden med salt, peber og purløg. Fold fiskestykkerne og læg dem på en plade med bagepapir. Hold hvert fiskestykke sammen med en tandstikker. Damp hornfisken midt i ovnen.

Anret grøntsager og den dampede hornfisk på et fad. Server dressingen i en skål ved siden af.

Tips

I stedet for hornfisk kan du bruge sild. Grøntsager og kvarkdressing kan vendes sammen og bruges som pålæg.

Dampning

Ca. 10 min. ved 275°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 42 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 16 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: