Hornfisk med radisesalat - Opskrifter - Arla

Hornfisk med radisesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Hornfisk med radisesalat er en nem og lækker opskrift, med radiser, purløg, kvark og kartofler.

Ingredienser

Antal portioner

Radisesalat

  • 200 g radiser i små tern
  • 1 agurk i små tern (ca. 400 g)
  • 1 dl klippet frisk purløg

Kvarkdressing

Hornfisk

  • 600 g udbenede hornfisk (3-4 stk.)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Radisesalat

Bland radise- og agurketern med purløg.

Kvarkdressing

Vend forsigtigt kvark og fraiche sammen med salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Hornfisk

Klip finnerne af hornfiskene og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fiskene og del dem på tværs i 3-4 stykker (12 stykker i alt). Drys kødsiden med salt, peber og purløg. Fold fiskestykkerne og læg dem på en plade med bagepapir. Hold hvert fiskestykke sammen med en tandstikker. Damp hornfisken midt i ovnen.

Anret grøntsager og den dampede hornfisk på et fad. Server dressingen i en skål ved siden af.

Tips

I stedet for hornfisk kan du bruge sild. Grøntsager og kvarkdressing kan vendes sammen og bruges som pålæg.

Dampning

Ca. 10 min. ved 275°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 42 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: