Hornfisk med radisesalat
1 timer

Hornfisk med radisesalat

Hornfisk med radisesalat er en nem og lækker opskrift, med radiser, purløg, kvark og kartofler.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hornfisk med radisesalat

Hornfisk med radisesalat er en nem og lækker opskrift, med radiser, purløg, kvark og kartofler.

Antal portioner

Radisesalat

  • 200 g radiser i små tern
  • 1 agurk i små tern (ca. 400 g)
  • 1 dl klippet frisk purløg

Kvarkdressing

Hornfisk

  • 600 g udbenede hornfisk (3-4 stk.)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - koges

Fremgangsmåde:

Radisesalat

Bland radise- og agurketern med purløg.

Kvarkdressing

Vend forsigtigt kvark og fraiche sammen med salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Hornfisk

Klip finnerne af hornfiskene og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fiskene og del dem på tværs i 3-4 stykker (12 stykker i alt). Drys kødsiden med salt, peber og purløg. Fold fiskestykkerne og læg dem på en plade med bagepapir. Hold hvert fiskestykke sammen med en tandstikker. Damp hornfisken midt i ovnen.

Anret grøntsager og den dampede hornfisk på et fad. Server dressingen i en skål ved siden af.

Tips

I stedet for hornfisk kan du bruge sild. Grøntsager og kvarkdressing kan vendes sammen og bruges som pålæg.

Dampning

Ca. 10 min. ved 275°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 42 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 16 %
Print