Hot ostecouscous til karrywok

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En dejlig hot ret med både rød karrypasta og tex mex chiliost.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom couscousgryn, appelsinskal og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Bland coucousgryn og chiliost godt.

Lad imens en wok blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Lad fedtstoffet blive varmt og brun kødet i ca. 1 min. Tag det op. Tilsæt karrypasta og gulerødder og steg i ca. 1 min. Kom kødet tilbage i wokken sammen med appelsinsaft, fløde, squash og salt. Varm retten godt igennem og smag til.

Kom den hotte ostecouscous i et fad. Hæld wokretten over og server straks.

Tip

Vil I ikke have en hot ret, kan chiliosten skiftes ud med Arla karolines Køkken® revet Pasta- & gratineringsost.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: