Hot ostecouscous til karrywok

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

En dejlig hot ret med både rød karrypasta og tex mex chiliost.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom couscousgryn, appelsinskal og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Bland coucousgryn og chiliost godt.

Lad imens en wok blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Lad fedtstoffet blive varmt og brun kødet i ca. 1 min. Tag det op. Tilsæt karrypasta og gulerødder og steg i ca. 1 min. Kom kødet tilbage i wokken sammen med appelsinsaft, fløde, squash og salt. Varm retten godt igennem og smag til.

Kom den hotte ostecouscous i et fad. Hæld wokretten over og server straks.

Tip

Vil I ikke have en hot ret, kan chiliosten skiftes ud med Arla karolines Køkken® revet Pasta- & gratineringsost.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Kilde: