Hot ostecouscous til karrywok

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En dejlig hot ret med både rød karrypasta og tex mex chiliost.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom couscousgryn, appelsinskal og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Bland coucousgryn og chiliost godt.

Lad imens en wok blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Lad fedtstoffet blive varmt og brun kødet i ca. 1 min. Tag det op. Tilsæt karrypasta og gulerødder og steg i ca. 1 min. Kom kødet tilbage i wokken sammen med appelsinsaft, fløde, squash og salt. Varm retten godt igennem og smag til.

Kom den hotte ostecouscous i et fad. Hæld wokretten over og server straks.

Tip

Vil I ikke have en hot ret, kan chiliosten skiftes ud med Arla karolines Køkken® revet Pasta- & gratineringsost.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: