Hurtig blommerelish

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Følg denne nemme opskrift og nyd frugternes naturlige egenskaber, der bringer det bedste frem i enhver ostetallerken.

Ingredienser

Antal portioner
  • 225 g blommer
  • ¾ dl æblecidereddike
  • 2½ spsk rørsukker
  • ½ tsk fint salt
  • ½ tsk gule sennepskorn

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl og halver blommerne. Skær dem i mindre tern. Kom eddike, sukker, salt og sennepskorn i en lille gryde og bring det i kog. Kog lagen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld lagen over blommerne og lad relishen køle af.

Relish smager godt som tilbehør til fx dessertoste. Den smager også godt til fx stegt fisk, kartofler og grøn salat.

Tips

I stedet for blommer kan man anvende ferskner, nektariner, modne pærer eller udenfor sæsonen, mango. Kan man lide stærk mad, kan man tilsætte lidt hakket frisk chili til relishen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 94 %
  • Fedt: 3 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: