Hurtig blommerelish

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Følg denne nemme opskrift og nyd frugternes naturlige egenskaber, der bringer det bedste frem i enhver ostetallerken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 225 g blommer
  • ¾ dl æblecidereddike
  • 2½ spsk rørsukker
  • ½ tsk fint salt
  • ½ tsk gule sennepskorn

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl og halver blommerne. Skær dem i mindre tern. Kom eddike, sukker, salt og sennepskorn i en lille gryde og bring det i kog. Kog lagen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld lagen over blommerne og lad relishen køle af.

Relish smager godt som tilbehør til fx dessertoste. Den smager også godt til fx stegt fisk, kartofler og grøn salat.

Tips

I stedet for blommer kan man anvende ferskner, nektariner, modne pærer eller udenfor sæsonen, mango. Kan man lide stærk mad, kan man tilsætte lidt hakket frisk chili til relishen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 94 %
  • Fedt: 3 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag