Hvid chokoladecreme med kardemomme og appelsin - Opskrifter - Arla

Hvid chokoladecreme med kardemomme og appelsin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Helt ny måde at lave "pannacotta" på - Uha det er lækkert.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsinsirup

  • 5 appelsiner
  • 3 spsk sukker

Nøddedrys

  • 25 g smør
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1 spsk flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Appelsinsirup

Pres 2 af appelsinerne (ca. 1 dl). Bring appelsinsaft og sukker i kog i en lille tykbundet gryde. Kog det ved kraftig varme i ca. 4 min. - eller til der er ca. ½ dl tilbage. Skær de sidste appelsiner i fileter og gem dem til servering.

Knus kardemommefrøene i en morter. Smelt den hvide chokolade i en skål i vandbad. Pisk cremefraichen luftig med florsukker og pisk herefter kardemomme, appelsinsirup og hvid chokolade i cremen. Fordel cremen i 4 flade skåle. Stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer.

Nøddedrys

Lad smørret blive gyldent i en pande og rist nødderne ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Drys med flormelis og rist i yderligere ca. 3 min. Hæld nøddedrysset til afkøling på et stykke bagepapir.

Ved serveringen

Fordel appelsinfileterne på den hvide chokoladecreme og pynt med nøddedrysset.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: