Hvid ostecarpaccio med rabarberkompot

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En spændende dessert med surt og sødt fra rabarber og sprøde mandelfirkanter som tilbehør.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g Castello® creamy White

Rabarberkompot

  • 225 g rabarber i små tynde skiver
  • 2½ spsk rørsukker

Sprøde mandelfirkanter

  • 50 g friske lasagneplader
  • 1 spsk smeltet smør
  • 25 g smuttede finthakkede mandler
  • ½ spsk perlesukker

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg osten i fryseren i 1 time.

Rabarberkompot

Fordel rabarberne i en lille bradepande og drys dem med sukker. Grill rabarberne øverst i ovnen - de må ikke blive sorte. Lad rabarberne stå ved eftervarmen i mindst 15 min og lad dem køle af tildækket i køleskabet i yderligere 15 min. Smag til.

Skær meget tynde skiver af osten og fordel dem på 4 tallerkener. Lad ostecarpaccioen stå tildækket ved stuetemperatur i ca. 15 min.

Sprøde mandelfirkanter

Skær imens pastapladerne ud i firkanter (ca. 5 x 6 cm). Pensl med fedtstof, drys med mandler og perlesukker. Fordel dem på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen.

Ved serveringen

Fordel den afkølede kompot på osten og pynt med citronmelisse og sprøde mandelfirkanter. Server straks.

Grill

Ca. 3 min.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 60 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag