Hvidløgsdressing med karse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Nem og lækker dressing. God som dip til friske grøntsagsstænger.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør fraiche, hvidløg, karse, salt og peber sammen. Stil hvidløgsdressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Hvidløgsdressingen er god at bruge som dip til friske grøntsager i mindre stykker, fx gulerødder, agurk og bladselleri.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: