Hvidløgsdressing med karse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Nem og lækker dressing. God som dip til friske grøntsagsstænger.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør fraiche, hvidløg, karse, salt og peber sammen. Stil hvidløgsdressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Hvidløgsdressingen er god at bruge som dip til friske grøntsager i mindre stykker, fx gulerødder, agurk og bladselleri.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: