Hvidløgsdressing med karse

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Nem og lækker dressing. God som dip til friske grøntsagsstænger.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør fraiche, hvidløg, karse, salt og peber sammen. Stil hvidløgsdressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Hvidløgsdressingen er god at bruge som dip til friske grøntsager i mindre stykker, fx gulerødder, agurk og bladselleri.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 69 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag