Hyldeblomstmarinerede jordbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Frisk og let dessert med cremet yoghurt og akaciehonning.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g jordbær
  • ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 3 hyldeblomstskærme
  • ½ limefrugt i tynde skiver
  • 50 g sukker (ca. ¾ dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Jordbærrene skæres ud i kvarte eller i tykke skiver og marineres med hyldeblomstsaft og -skærme, lime samt sukker. Skal trække ca. ½ time tildækket i køleskab.

Ved servering

Fjern hyldeblomstskærmene og fordel de marinerede jordbær i skåle. Kom yoghurt på toppen og dryp med honning. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: