Hyldeblomstmarinerede jordbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Frisk og let dessert med cremet yoghurt og akaciehonning.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g jordbær
  • ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 3 hyldeblomstskærme
  • ½ limefrugter i tynde skiver
  • 50 g sukker (ca. ¾ dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Jordbærrene skæres ud i kvarte eller i tykke skiver og marineres med hyldeblomstsaft og -skærme, lime samt sukker. Skal trække ca. ½ time tildækket i køleskab.

Ved servering

Fjern hyldeblomstskærmene og fordel de marinerede jordbær i skåle. Kom yoghurt på toppen og dryp med honning. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 13 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: