Hyldeblomstmarinerede jordbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Frisk og let dessert med cremet yoghurt og akaciehonning.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g jordbær
  • ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 3 hyldeblomstskærme
  • ½ limefrugt i tynde skiver
  • 50 g sukker (ca. ¾ dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Jordbærrene skæres ud i kvarte eller i tykke skiver og marineres med hyldeblomstsaft og -skærme, lime samt sukker. Skal trække ca. ½ time tildækket i køleskab.

Ved servering

Fjern hyldeblomstskærmene og fordel de marinerede jordbær i skåle. Kom yoghurt på toppen og dryp med honning. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 13 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: