Hyldeblomstmarinerede jordbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Frisk og let dessert med cremet yoghurt og akaciehonning.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g jordbær
  • ½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 3 hyldeblomstskærme
  • ½ limefrugt i tynde skiver
  • 50 g sukker (ca. ¾ dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Jordbærrene skæres ud i kvarte eller i tykke skiver og marineres med hyldeblomstsaft og -skærme, lime samt sukker. Skal trække ca. ½ time tildækket i køleskab.

Ved servering

Fjern hyldeblomstskærmene og fordel de marinerede jordbær i skåle. Kom yoghurt på toppen og dryp med honning. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 38 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag