Hytteboller med abrikos og fuldkorn
60+ min

Hytteboller med abrikos og fuldkorn

Skøn bolle morgen, middag og aften. Den smager godt både med og uden pålæg, i skolen og på jobbet.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hytteboller med abrikos og fuldkorn

Skøn bolle morgen, middag og aften. Den smager godt både med og uden pålæg, i skolen og på jobbet.

20 stk. pr. portion

Antal portioner
  • 1/2 liter vand
  • 50 g gær
  • 1/2 spsk sukker
  • 1 1/2 tsk groft salt
  • 300 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 100 g grofthakkede tørrede abrikoser
  • 600 g hvid hvedemel - fintformalet fuldkornshvede

Fremgangsmåde:

Kom vandet i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt sukker, salt, hytteost og abrikoser. Rør det godt sammen og tilsæt melet. Slå dejen godt sammen og stil den tildækket til hævning i ca. 1 time. Form ca. 20 boller og stil dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen - til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.

Bagetid

20-25 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 84,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 11 %
Print