Hytteboller med abrikos og fuldkorn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Skøn bolle morgen, middag og aften. Den smager godt både med og uden pålæg, i skolen og på jobbet.

Ingredienser

20 stk. pr. portion

Antal portioner

  • ½ liter vand
  • 50 g gær
  • ½ spsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • 300 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 100 g grofthakkede tørrede abrikoser
  • 600 g hvid hvedemel - fintformalet fuldkornshvede

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vandet i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt sukker, salt, hytteost og abrikoser. Rør det godt sammen og tilsæt melet. Slå dejen godt sammen og stil den tildækket til hævning i ca. 1 time. Form ca. 20 boller og stil dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen - til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.

Bagetid

20-25 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 84,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 11 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: