Icebergsalat med Danabludressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Savner du en lækker og sprød salat? Så prøv denne icebergsalat med Danabludressing! Icebergsalat og bladselleri akkopagneres af den lækre dressing med blåskimmelost og dryses med knasende valnødder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ liter icebergsalat i strimler
  • 4 stilke bladselleri i tynde skiver

Danabludressing

Pynt

  • 25 g valnøddekerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg salat og bladselleri i en salatskål og pynt med valnøddekerner.

Danabludressing

Mos osten med en gaffel eller gnid den gennem en sigte. Rør den blød med fløde og tilsæt ymer. Server dressingen til salaten, i en skål for sig.

Tips

Icebergsalat kan erstattes af 1 liter strimlet kinakål. Salaten er velegnet til vildtretter eller kødretter med vildtsauce. Icebergsalat kan også anrettes med skiver af avocado og serveres med samme dressing.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 64 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag