Icebergsalat med Danabludressing

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Savner du en lækker og sprød salat? Så prøv denne icebergsalat med Danabludressing! Icebergsalat og bladselleri akkopagneres af den lækre dressing med blåskimmelost og dryses med knasende valnødder.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1½ liter icebergsalat i strimler
  • 4 stilke bladselleri i tynde skiver

Danabludressing

Pynt

  • 25 g valnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg salat og bladselleri i en salatskål og pynt med valnøddekerner.

Danabludressing

Mos osten med en gaffel eller gnid den gennem en sigte. Rør den blød med fløde og tilsæt ymer. Server dressingen til salaten, i en skål for sig.

Tips

Icebergsalat kan erstattes af 1 liter strimlet kinakål. Salaten er velegnet til vildtretter eller kødretter med vildtsauce. Icebergsalat kan også anrettes med skiver af avocado og serveres med samme dressing.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 16 %
  • Fedt: 64 %

Print

Kilde: