Indisk grøntsagspande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Krydderiblandingen garam masala får hele køkkenet til at dufte!

Ingredienser

Antal portioner

  • 12 kartofler
  • 4 gulerødder
  • ½ blomkål
  • 1½ tsk garam masala
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 25 g smør
  • 1½ tsk groft salt
  • 2 spsk friske korianderblade eller persille

Sauce

Hertil

  • 500 g grillet kyllingefilet

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartofler og gulerødder - og skær dem i store tern. Del blomkålen i små buketter. Smelt smørret i en stor stegegryde og svits garam marsala og gurkemejen. Kom grøntsagerne i og krydr med salt. Steges i ca. 20 min. Drys koriander over retten.

Sauce

Bland imens hvidløg og mynte sammen med yoghurten og smag til.

Server retten med kylling og dressing ved siden af.

Det er krydderiblandingen garam masala - med nelliker og ingefær, der dufter af hjemlig hygge i køkkenet.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,8 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: