Indisk grøntsagspande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Krydderiblandingen garam masala får hele køkkenet til at dufte!

Ingredienser

Antal portioner
  • 12 kartofler
  • 4 gulerødder
  • ½ blomkål
  • 1½ tsk garam masala
  • 1 tsk gurkemeje
  • 25 g smør
  • 1½ tsk groft salt
  • 2 spsk friske korianderblade eller persille

Sauce

Hertil

  • 500 g grillet kyllingefilet

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartofler og gulerødder - og skær dem i store tern. Del blomkålen i små buketter. Smelt smørret i en stor stegegryde og svits garam marsala og gurkemejen. Kom grøntsagerne i og krydr med salt. Steges i ca. 20 min. Drys koriander over retten.

Sauce

Bland imens hvidløg og mynte sammen med yoghurten og smag til.

Server retten med kylling og dressing ved siden af.

Det er krydderiblandingen garam masala - med nelliker og ingefær, der dufter af hjemlig hygge i køkkenet.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,8 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: