Indisk grøntsagspande

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Krydderiblandingen garam masala får hele køkkenet til at dufte!

Ingredienser

Antal portioner

  • 12 kartofler
  • 4 gulerødder
  • ½ blomkål
  • 1½ tsk garam masala
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 25 g smør
  • 1½ tsk groft salt
  • 2 spsk friske korianderblade eller persille

Sauce

Hertil

  • 500 g grillet kyllingefilet

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartofler og gulerødder - og skær dem i store tern. Del blomkålen i små buketter. Smelt smørret i en stor stegegryde og svits garam marsala og gurkemejen. Kom grøntsagerne i og krydr med salt. Steges i ca. 20 min. Drys koriander over retten.

Sauce

Bland imens hvidløg og mynte sammen med yoghurten og smag til.

Server retten med kylling og dressing ved siden af.

Det er krydderiblandingen garam masala - med nelliker og ingefær, der dufter af hjemlig hygge i køkkenet.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,8 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: