Ingefæris med orange

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

En festlig is i glas, som kan stå serveringsklar i fryseren.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 25 g smeltet mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 8 ananaskirsebær

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og flormelis lyst og luftigt. Rør ingefær og likør heri. Pisk fløden til et let skum og vend det sammen med ingefærblandingen. Fordel blandingen i 8 portionsglas og frys dem i ca. 3 timer.

Bræk chokoladen i stykker og smelt den i en skål over vandbad. Dyp ananaskirsebærrene i chokolade og lad dem stivne på et stykke bagepapir i køleskabet.

Tag ingefærisen ud af fryseren ca. 15 min. før servering, pynt dem og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,5 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 74 %
  • Alkohol: 2 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Muscat/moscato Rhône, Frankrig

Hvid dessertvin på muscat-druen vil være perfekt her, fx em muscat de beaumes de venise eller en muscat de rivesaltes Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vine til appelsin