Ingefærkager med citron

Bedømmelse

(3 vurderinger)

30 min

Herlige kager med citronfyld. Er dejlig friske at servere til en sommerfest.

Ingredienser

35 kager pr. portion

Antal portioner
  • 150 g blødt smør
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • 1 dl kartoffelmel
  • 2 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ dl lemon curd

Pynt

  • flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk smør og sukker til det smuldrer. Bland mel, kartoffelmel, ingefær og bagepulver sammen og rør det sammen med smørblandingen til en dej. Del dejen i 2 og rul dem til lange stænger (på et meldrysset bord) og skær dem i ca. 35 stykker. Tril hvert stykke til en kugle og kom dem i små papirsforme (petit four). Lav en fordybning i hver kugle og kom lidt lemon curd i hver. Stil kagerne på plader med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Lad kagerne køle af på en bagerist og sigt flormelis over kagerne inden servering.

Tip

Hvis du vil have mere power/styrke på småkagerne kan du tilsætte 1 tsk stødt ingefær mere.

Bagetid

Ca. 8-10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,8 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde: