Is (flødeis)

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(114 vurderinger)

60+ min

Med denne opskrift kan du lave en lækker hjemmelavet is (flødeis), som smager himmelsk. Isen er meget rigtig god sammen med blandet frugt.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g blandet frugt fra dåse, fx abrikoser eller ananas

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen. Hæld cremen i isform eller kageform. Dæk med tætsluttende låg eller alufolie. Sæt cremen i fryseren, og frys den 4-5 timer.

Ved serveringen

Skyl formen under koldt vand. Løs isen langs kanten, og vend den ud på et fad. Server med frugt.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 76 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: