Is (flødeis)

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(170 vurderinger)

60+ min

Med denne opskrift kan du lave en lækker hjemmelavet is (flødeis), som smager himmelsk. Isen er meget rigtig god sammen med blandet frugt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g blandet frugt fra dåse, fx abrikoser eller ananas

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen. Hæld cremen i isform eller kageform. Dæk med tætsluttende låg eller alufolie. Sæt cremen i fryseren, og frys den 4-5 timer.

Ved serveringen

Skyl formen under koldt vand. Løs isen langs kanten, og vend den ud på et fad. Server med frugt.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 76 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag