Is med lun karamelsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Lækker, lækker hjemmelavet karamelsauce. Server med softice og syltede figner.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse syltede grønne figner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand, sukker og smør i kog i en pande (ca. 21 cm i diameter). Kog blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 8 min. eller til blandingen er lys gylden. Tilsæt piskefløde og kog ved svag varme og under omrøring i ca. 8 min. Lad karamelsaucen køle let af. Rør i saucen af og til.

Skær isen i mindre stykker og kom dem i en skål. Lad isen tø lidt op, tilsæt fløden og pisk blandingen til softice.

Ved serveringen

Hæld fignerne til afdrypning i en sigte. Anret figner og softice på portionstallerkener og server lun karamelsauce til.

Tip

Karamelsaucen kan stå tildækket i køleskabet 3-4 døgn. Lunes ved serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10660 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: