Is med lun karamelsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Lækker hjemmelavet karamelsauce serveret med is og jordbær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 1 liter vaniljeflødeis
  • friske jordbær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Karamelsauce

  1. Bring vand, sukker og smør i kog i en pande (ca. 21 cm i diameter).
  2. Kog blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 8 min. eller til blandingen er lys gylden.
  3. Tilsæt piskefløde og kog ved svag varme og under omrøring i ca. 8 min. Lad karamelsaucen køle let af - rør i saucen af og til.
  4. Server den lune karamelsauce sammen med is og jordbær.

Tip

Karamelsaucen kan stå tildækket i køleskabet 3-4 døgn. Lunes ved serveringen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 59 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag