Is med lun karamelsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Lækker, lækker hjemmelavet karamelsauce. Server med softice og syltede figner.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse syltede grønne figner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand, sukker og smør i kog i en pande (ca. 21 cm i diameter). Kog blandingen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 8 min. eller til blandingen er lys gylden. Tilsæt piskefløde og kog ved svag varme og under omrøring i ca. 8 min. Lad karamelsaucen køle let af. Rør i saucen af og til.

Skær isen i mindre stykker og kom dem i en skål. Lad isen tø lidt op, tilsæt fløden og pisk blandingen til softice.

Ved serveringen

Hæld fignerne til afdrypning i en sigte. Anret figner og softice på portionstallerkener og server lun karamelsauce til.

Tip

Karamelsaucen kan stå tildækket i køleskabet 3-4 døgn. Lunes ved serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10660 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: