Iskold tyttebærdessert

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

En lidt is-agtig cheesecake med sprødt låg og sød-syrlig smag fra tyttebærene.

Ingredienser

8 personer pr. kage

Antal portioner

Pynt

  • ½ dl tyttebær

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggeblommer, flormelis, vaniljesukker, tyttebærsyltetøj og kvark let sammen. Pisk hviderne stive og fløden til et let skum. Vend fløden i æggeblandingen og til sidst forsigtigt hviderne. Kom det hele i en tærteform (ca. 26 cm i diameter). Knus kiksene og drys dem over ostekagen. Frys kagen tildækket i 4-5 timer.

Tag ostekagen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 2 timer inden servering. Pynt med tyttebær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: