Iskold tyttebærdessert

Bedømmelse

(10 vurderinger)

60+ min

En lidt is-agtig cheesecake med sprødt låg og sød-syrlig smag fra tyttebærene.

Ingredienser

8 personer pr. kage

Antal portioner

Pynt

  • ½ dl tyttebær

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggeblommer, flormelis, vaniljesukker, tyttebærsyltetøj og kvark let sammen. Pisk hviderne stive og fløden til et let skum. Vend fløden i æggeblandingen og til sidst forsigtigt hviderne. Kom det hele i en tærteform (ca. 26 cm i diameter). Knus kiksene og drys dem over ostekagen. Frys kagen tildækket i 4-5 timer.

Tag ostekagen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 2 timer inden servering. Pynt med tyttebær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde: