Iskold tyttebærdessert

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

En lidt is-agtig cheesecake med sprødt låg og sød-syrlig smag fra tyttebærene.

Ingredienser

8 personer pr. kage

Antal portioner

Pynt

  • ½ dl tyttebær

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggeblommer, flormelis, vaniljesukker, tyttebærsyltetøj og kvark let sammen. Pisk hviderne stive og fløden til et let skum. Vend fløden i æggeblandingen og til sidst forsigtigt hviderne. Kom det hele i en tærteform (ca. 26 cm i diameter). Knus kiksene og drys dem over ostekagen. Frys kagen tildækket i 4-5 timer.

Tag ostekagen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 2 timer inden servering. Pynt med tyttebær.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: