Italiensk kødsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Langtidskogt og med smag af pesto.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk rapsolie
  • 400 g oksesmåkød, fx højreb uden ben
  • 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter kalvebouillon
  • 400 g grøn squash i mindre stykker
  • 2 spsk basilikumpesto

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en tykbundet gryde. Svits kød og løg i ca. 2 min. Tilsæt tomatpuré, salt, peber og bouillon og lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 50 min. - eller til kødet er mørt. Tilsæt squash og kog i yderligere ca. 10 min. Vend pesto i suppen.

Server straks med lidt fraiche på toppen. Bland ost og basilikum sammen og drys det på suppen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,6 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag