Italiensk kødsuppe
60+ min

Italiensk kødsuppe

Langtidskogt og med smag af pesto.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Italiensk kødsuppe

Langtidskogt og med smag af pesto.

Antal portioner
  • 2 spsk rapsolie
  • 400 g oksesmåkød, fx højreb uden ben
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter kalvebouillon
  • 400 g grøn squash i mindre stykker
  • 2 spsk basilikumpesto

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde. Svits kød og løg i ca. 2 min. Tilsæt tomatpuré, salt, peber og bouillon og lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 50 min. - eller til kødet er mørt. Tilsæt squash og kog i yderligere ca. 10 min. Vend pesto i suppen.

Server straks med lidt cremefraiche på toppen. Bland ost og basilikum sammen og drys det på suppen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,6 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 55 %
Print