Italiensk kødsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Langtidskogt og med smag af pesto.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk rapsolie
  • 400 g oksesmåkød, fx højreb uden ben
  • 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter kalvebouillon
  • 400 g grøn squash i mindre stykker
  • 2 spsk basilikumpesto

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en tykbundet gryde. Svits kød og løg i ca. 2 min. Tilsæt tomatpuré, salt, peber og bouillon og lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 50 min. - eller til kødet er mørt. Tilsæt squash og kog i yderligere ca. 10 min. Vend pesto i suppen.

Server straks med lidt fraiche på toppen. Bland ost og basilikum sammen og drys det på suppen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,6 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: