Italienske brød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

15 min

Superlækre og dekorative brød. Spis dem som snack, forret eller tilbehør tíl fx suppe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 240 g ciabattabrød i 1 cm tykke skiver
  • 1 finthakket rød peberfrugt (ca. 125 g)
  • 1 finthakket grøn peberfrugt (ca. 125 g)
  • 2 finthakkede tomater (ca. 200 g)
  • 2 spsk hakkede friske basilikumblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 fed hvidløg
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%

Pynt

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist brødskiverne på en brødrister til de er gyldne og sprøde.

Rør peberfrugter, tomater, hakket basilikum, salt og peber sammen i en skål. Lad blandingen dryppe godt af i en sigte. Smag til. Gnid den ene side af hver brødskive med hvidløg. Fordel hytteosten på brødskiverne og derpå grønsagsblandningen.

Tip

Italienske brød kan serveres som en snack eller som tilbehør til en suppe, fx en tomatsuppe.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 13 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag