Italienske brød
15 min

Italienske brød

Superlækre og dekorative brød. Spis dem som snack, forret eller tilbehør tíl fx suppe.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Italienske brød

Superlækre og dekorative brød. Spis dem som snack, forret eller tilbehør tíl fx suppe.

Antal portioner
  • 240 g ciabattabrød i 1 cm tykke skiver
  • 1 finthakket rød peberfrugt
  • 1 finthakket grøn peberfrugt
  • 2 finthakkede tomater
  • 2 spsk hakkede friske basilikumblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 fed hvidløg
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5%

Pynt

  • friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Rist brødskiverne på en brødrister til de er gyldne og sprøde.

Rør peberfrugter, tomater, hakket basilikum, salt og peber sammen i en skål. Lad blandingen dryppe godt af i en sigte. Smag til. Gnid den ene side af hver brødskive med hvidløg. Fordel hytteosten på brødskiverne og derpå grønsagsblandningen.

Tip

Italienske brød kan serveres som en snack eller som tilbehør til en suppe, fx en tomatsuppe.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 13 %
Print