Italienske lammekoteletter i salviesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Kalve- eller svinekoteletter kan også bruges til denne lækre, italienske sauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 lammekoteletter (ca. 600 g)
  • 10 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kartofler
  • 600 g grøn squash og broccoli

Pynt

  • frisk salvieblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil og hak hvidløgsfedene. Steg dem i smør i en sauterpande. Tilsæt mel udrørt i vand derefter fløde, boullion, salvie, balsamicoeddike og rosiner. Lad saucen koge op.

Steg koteletter i smør - ca. 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Læg koteletterne i saucen og lad dem simre med et par minutter.

Tip

Kalve- eller svinekoteletter kan også bruges.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,8 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag