Italienske lammekoteletter i salviesauce
30 min

Italienske lammekoteletter i salviesauce

Kalve- eller svinekoteletter kan også bruges til denne lækre, italienske sauce.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Italienske lammekoteletter i salviesauce

Kalve- eller svinekoteletter kan også bruges til denne lækre, italienske sauce.

Antal portioner
  • 4 lammekoteletter (ca. 600 g)
  • 10 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kartofler
  • 600 g grøn squash og broccoli

Fremgangsmåde:

Pil og hak hvidløgsfedene. Steg dem i smør i en sauterpande. Tilsæt mel udrørt i vand derefter fløde, boullion, salvie, balsamicoeddike og rosiner. Lad saucen koge op.

Steg koteletter i smør - ca. 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Læg koteletterne i saucen og lad dem simre med et par minutter.

Tip

Kalve- eller svinekoteletter kan også bruges.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 15640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,8 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 53 %
Print