Italienske lammekoteletter i salviesauce - Opskrifter - Arla

Italienske lammekoteletter i salviesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Kalve- eller svinekoteletter kan også bruges til denne lækre, italienske sauce.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 lammekoteletter (ca. 600 g)
  • 10 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kartofler
  • 600 g grøn squash og broccoli

Pynt

  • frisk salvieblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil og hak hvidløgsfedene. Steg dem i smør i en sauterpande. Tilsæt mel udrørt i vand derefter fløde, boullion, salvie, balsamicoeddike og rosiner. Lad saucen koge op.

Steg koteletter i smør - ca. 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Læg koteletterne i saucen og lad dem simre med et par minutter.

Tip

Kalve- eller svinekoteletter kan også bruges.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,8 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: