Japansk ret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

1 timer

Sammenkogt ret med oksekød, løg og champignon.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 480 g løse ris, parboiled (ca. 6 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødet skæres i 3 cm lange, tynde strimler og svitses i halvdelen af smørret uden at brune, tages op. Derefter svitses løg og champignon på samme måde. Det hele blandes sammen, krydres med salt og peber og overhældes med piskefløde og tilsættes kulør. Retten småkoger ca. ½ time og smages til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 20440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: