Japansk ret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

1 timer

Sammenkogt ret med oksekød, løg og champignon.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 480 g løse ris, parboiled (ca. 6 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødet skæres i 3 cm lange, tynde strimler og svitses i halvdelen af smørret uden at brune, tages op. Derefter svitses løg og champignon på samme måde. Det hele blandes sammen, krydres med salt og peber og overhældes med piskefløde og tilsættes kulør. Retten småkoger ca. ½ time og smages til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 20440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag