Japansk ret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

1 timer

Sammenkogt ret med oksekød, løg og champignon.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 480 g løse ris, parboiled (ca. 6 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødet skæres i 3 cm lange, tynde strimler og svitses i halvdelen af smørret uden at brune, tages op. Derefter svitses løg og champignon på samme måde. Det hele blandes sammen, krydres med salt og peber og overhældes med piskefløde og tilsættes kulør. Retten småkoger ca. ½ time og smages til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 20440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 39 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: