Japansk ret
1 timer

Japansk ret

Sammenkogt ret med oksekød, løg og champignon.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Japansk ret

Sammenkogt ret med oksekød, løg og champignon.

Antal portioner

Tilbehør

  • 480 g løse ris, parboiled (ca. 6 dl)

Fremgangsmåde:

Kødet skæres i 3 cm lange, tynde strimler og svitses i halvdelen af smørret uden at brune, tages op. Derefter svitses løg og champignon på samme måde. Det hele blandes sammen, krydres med salt og peber og overhældes med piskefløde og tilsættes kulør. Retten småkoger ca. ½ time og smages til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 20440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 39 %
Print