Japansk ret

Bedømmelse

(7 vurderinger)

1 timer

Sammenkogt ret med oksekød, løg og champignon.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 480 g løse ris, parboiled (ca. 6 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kødet skæres i 3 cm lange, tynde strimler og svitses i halvdelen af smørret uden at brune, tages op. Derefter svitses løg og champignon på samme måde. Det hele blandes sammen, krydres med salt og peber og overhældes med piskefløde og tilsættes kulør. Retten småkoger ca. ½ time og smages til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 20440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde: