Jordbær dyppet i chokolade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Jordbær med chokolade er en klassiker -server den som sød, sommersnack eller dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g friske jordbær
  • 50 g hvid chokolade
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Creme

  • 350 g kransekage evt. med nougat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fyld en lav skål med salt og dæk den med alufolie. Skyl jordbærrene, men lad dem beholde de grønne blade. Tør dem godt. Smelt den hvide chokolade i vandbad. Sæt en lille træpind (til pindemadder) gennem bladet i hvert jordbær (ikke helt igennem bærret). Dyb halvdelen af jordbærrene i den hvide chokolade og prik pinden gennem alufolie og ned i saltet - til chokoladen er stivnet. Gentag med den anden halvdel af bærrene i den mørke smeltede overtrækschokolade.

Creme

Pisk fløden næsten stiv og rør de øvrige ingredienser i. Smag til.

Skær kransekagen i skrå stykker. Anret jordbær, creme og kransekagesnitter på fade.

Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,7 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 57 %
  • Alkohol: 1 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Det perfekte vinmatch til disse lækre bær vil være den søde, let perlende moscato d'asti fra Piemonte i Norditalien. Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til jordbær

Andre gode forslag